Menselijk gedrag heeft me altijd gefascineerd. Wat en waarom doen we zoals we doen? Wat beweegt iemand daadwerkelijk? Wat neem je waar en welke emoties, overtuigingen en blokkades zitten er onder jouw waterlijn? 

Ik ben opgeleid als transformatiecoach, improvisatieacteur en heb een Master behaald in lichaamstaal. 

Het papiertje vind ik niet zo interessant, wel de ervaring en de kennis die ik daar heb opgedaan. Ik heb me gespecialiseerd als acteur in gedrag en lichaamstaal. De term gedragsacteur gebruik ik regelmatig.

Deze drie elementen, in combinatie met mijn persoonlijke missie en jarenlange werk-levenservaring. zorgen ervoor dat ik dagelijks het werk doe dat ik het liefst doe.  

 

“Mensen raken, verbinden en laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling”.

 

Daarnaast heb ik een passie voor het improvisatietheater. De basisprincipes van het improvisatietheater zijn realistisch toepasbaar en zeer bruikbaar  voor het echte leven. 

Ja en i.p.v. ja maar

Alles is er al je hoeft het alleen maar te zien 

Fouten maken is groeistappen maken 

 

Mijn aandachtsgebied ligt binnen zorg en welzijn en ondernemers in de dienstverlenende sector.

Denk hierbij aan: klantgesprekken, acquisitiegesprekken, assessments, communicatiemodellen, feedback, agressie, casuïstiek etc.

Elke oefensituatie zet ik zorgvuldig en met plezier neer binnen de trainingen. Humor, interactief en realistisch methodisch onderlegd